Bejelentkezés

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Utazások

Krakkó

Kategória: Külföldi utazások
Ár: 15000 FT 12500 FT
Created by: Galcsik Róbert

Elutazás Salgótarjánból. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Lengyelországba. A mai napig úgy tartják, hogy Krakkó a legfontosabb szellemi és intellektuális központja az országnak, valamint a nemzeti öntudat helyszíne.

Utazás: autóbusszal:
2018. december 8.

 

1. nap:

Elutazás Salgótarjánból. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Lengyelországba. A mai napig úgy tartják, hogy Krakkó a legfontosabb szellemi és intellektuális központja az országnak, valamint a nemzeti öntudat helyszíne. Séta az Óvárosban és Európa egyik legnagyobb középkori Főtéren. A Mária templom megtekintése a felbecsülhetetlen értékű 5 szárnyú gótikus faragott oltárral. A Főtér közepén áll Lengyelország legrégebbi kereskedőháza, a Posztóház, melyben krakkói emléktárgyakat és népművészeti cikkeket lehet vásárolni. A Főtérről induló vagy az őt körülvevő kis utcákon szinte minden megtalálható, ami a város egyedi és megismételhetetlen hangulatát adja. Szabadidő a hangulatos karácsonyi piacon. Érdemes megkóstolni a tipikus füstölt juhsajtot, az oscypek-et.

 

Utazás: autóbusszal:

2018 december 9..

 

 

Fakultatív program - Lovas szánozás:
Varázslatos kirándulást tehetünk a Zakopane környéki kanyargós ösvényeken, miközben gyönyörködhetünk a hófehér Tátrában. 
 
Az ár tartalmazza
Az utazás autóbusszal,
az idegenvezetést.
 
Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.
 
Jelentkezni lehet:
Polpex 2003 Utazási Ügynökség, 3100 Salgótarján, Március 15. út 14. Telefon: (32) 316-940, Mobil: (20) 315-1751, email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezem